Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Decidim Ripollet informa que l'alcalde cobra 1.150 € mensuals de l'AMB

El partit de l'oposició destaca que l'Agència de Transparència de l'AMB "els hi ha confirmat recentment aquesta informació, després que l'alcalde de Ripollet, en dues instàncies dirigides a ell, rebutgés donar aquesta informació".

Decidim Ripollet denuncia que l'actual alcalde de Ripollet, Luis Tirado, percep, "a banda del sou com a alcalde, 1.150 € mensuals de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, uns ingressos que se sumen a la pujada de sou que el govern municipal va aprovar com a primera mesura del seu mandat".

Els 1.150 € mensuals que, segons Decidim, rep el Sr. Tirado al mes, es desglossen per raó dels següents conceptes: 350 € per assistència al Consell Metropolità de l'AMB que se celebra un cop al mes i 400 € per assistència a cadascuna de les dues Juntes de Govern de l'AMB que tenen lloc cada mes.

Es tracta d'una informació que l'Agència de Transparència de l'AMB ha confirmat recentment a Decidim Ripollet, "després que l'alcalde de Ripollet, en dues instàncies dirigides a ell, rebutgés donar aquesta informació", tot segons el partit de Ripollet.

Davant aquests fets exposats, Decidim "es pregunta com l'alcalde defensarà els interessos dels veïns i veïnes de Ripollet en temes tan importants com el Tribut Metropolità o el preu de l'aigua" si cobra aquests ingressos de la mateixa AMB. També afegeixen que el regidor Roger Bayó "també és membre del Consell Metropolità de l'AMB i que percep mensualment 510 €."

En aquest sentit, han volgut afegir que, "els membres de Decidim Ripollet, que en l'anterior mandat formaven part del Consell Metropolità, no es quedaven personalment cap d'aquestes dietes, sinó que les donaven completament i que les dietes que reben els seus actuals regidors i regidores, seran donades a entitats i col·lectius atenent a criteris de necessitat i interès social" i que ben aviat, facilitaran més informació al respecte.

Redacció Ripollet.cat - NdP.