Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Decidim Ripollet felicita l’Ajuntament per la seva entrada a l’executiva de l’Associació de Municipis per l’Aigua Pública

A través d’un comunicat de premsa, el partit polític ha celebrat el nomenament de la 1a tinenta d’alcalde, Pilar Castillejo, com a nova secretària de l’ens supramunicipal.

Pilar Castillejo ha estat nomenada nova secretària de l’Associació de Municipis per l’Aigua Pública.
Pilar Castillejo ha estat nomenada nova secretària de l’Associació de Municipis per l’Aigua Pública

Decidim Ripollet ha felicitat l’Ajuntament de Ripollet i el seu Govern municipal pel “seu compromís en la defensa de la gestió pública de l’aigua” i per la seva entrada en l’executiva de l’Associació de Municipis per l’Aigua Pública (AMAP). A través d’un comunicat de premsa, Decidim ha celebrat el nomenament de la 1a tinenta d’alcalde, Pilar Castillejo, com a nova secretària de l’Associació de Municipis per l’Aigua Pública. Per a Decidim, aquest nomenament “reafirma la feina feta pel Govern municipal en la defensa de la gestió pública de l’aigua”.

En la nota de premsa, Decidim considera que “el compromís de Ripollet” vers aquest àmbit ha estat clau per formar part de l’executiva de l’AMAP, una entitat supramunicipal que representa el 45% de la població catalana. L’agrupació política posa el focus en “els entrebancs que arriben de les multinacionals que actualment gestionen (de forma deficitària) l’aigua”, i indica que “el compromís de Decidim Ripollet i del Govern de la ciutat en la defensa de la gestió pública és inequívoc”. Segons Decidim, “la gestió pública de l’aigua és l’única alternativa per garantir un servei de qualitat” i considera “essencial crear i enfortir una xarxa des del municipalisme català”.