Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Decidim renova més de la meitat de la llista per "continuar la feina transformadora"

Decidim va escenificar la continuïtat dels projectes de transformació de la ciutat amb un simbòlic traspàs de caixes entre els regidors sortints i els nous fitxatges.

ripollet-pol-municipals-decidim-llista-25-03-23-11.JPG

Osuna intervenint al míting del parc del riu Ripoll

Cauen de les llistes l'actual alcalde José María Osuna; la primera tinenta d'alcalde, Pilar Castillejo; així com Sergio Linares, Fran Sánchez i Reyes Muñoz. En canvi, Txell Caler, debutant en les passades eleccions, passa a ser cap de llista, després de quatre anys curtida al capdavant de les regidories de Feminismes, Salut, Ocupació, Empresa i Comerç. Per la seva part, Andrea Guijarro, escala al número 2; Pablo López al 3, Éric Plata va de número 7 i només Oriol Mor es presenta per continuar un tercer mandat, repetint com a número 9 de la llista. Tots ells van enorgullir-se en la seves intervencions de la feina feta i d'il·lusió.

Va obrir l'acte, José María Osuna, el candidat que va desbancar a l'exalcalde Juan Parralejo ara fa vuit anys, després de prop de tres dècades de socialisme. Osuna va presumir: "si mirem enrere ens quedem sorpresos de tanta i tan bona feina feta" i que "per justícia no podem deixar de dir que som els que més hem fet per Ripollet i la seva gent. Contra viento y marea hem practicat una política basada en la proximitat i l'honestedat" i va afegir "allò que crèiem impossible abans de 2015, ho hem fet realitat i només la gent de Decidim, la gent normal que no ens devem als grans partits, ho podrem continuar fent".

No va estalviar paraules contra "els partits i candidats que diuen que Decidim no ha fet res durant aquests anys, que es presenten com a salvadors de no sé què i són precisament els que no han fet res per Ripollet i només han posat pals a les rodes" i els va etzibar un "aporta o aparta". També va retreure "l'oposició carronyaire basada en la frivolitat, la desqualificació i la difamació a través de les xarxes socials". I va concloure dient que és el moment de triar entre "continuar avançant cap a futur amb objectius clars de justícia social i ambiental o fer marxa enrere cap a partits i personatges caducs que no tenen altre recorregut i objectiu que el seu propi melic".

ripollet-pol-municipals-decidim-llista-25-03-23-34.JPG

Txell Caler durant l'escenificació del traspàs simbòlic de les caixes dels objectius i projectes en marxa

A continuació, Txell Caler va agrair la feina d'Osuna que "s'ha deixat la pell per fer més en vuit anys que altres en més de vint". També la de la resta de l'equip, que va definir com a "persones compromeses, amb esperit crític, involucrades, actives, properes i formades". Després de repassar els projectes en marxa i els objectius i valors de Decidim, va postular la formació com a "model de gestió i referent de gestió, tal com vam demostrar durant la crisi de la Covid i ho hem demostrat tirant projectes de gran envergadura i dificultat". I, finalment, va presentar als membres que sumen al seu projecte, "perquè fem relleus, perquè no som gent que ens aferrem al poder", enarborant renovació i d'entrada de joventut.

Redacció ripollet.cat