Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Decidim reclama un replantejament del model de la Gala de l’esport

Decidim proposa que es faci un replantejament del model de la Gala de l’esport, donant major protagonisme i participació a la comunitat esportiva, que ja considera que en la primera edició ha estat insuficient.

D'esquerra a dreta: Txell Caler, portaveu de Decidim i Andrea Guijarro, regidora de Decidim.
D'esquerra a dreta: Txell Caler, portaveu de Decidim i Andrea Guijarro, regidora de Decidim

Per al grup de l'oposició, l’acte es va preparar amb precipitació i partint d’unes bases “poc treballades, sense perspectiva de gènere, ni transparència en l’elecció del jurat i ni l’opinió del món esportiu”.

En roda de premsa, la regidora Andrea Guijarro (Decidim), que en el darrer mandat va ser la regidora d'Esports, va manifestar que s’haurien d’eliminar totes les restriccions que es recullen a les bases en favor de la inclusió de tots els esportistes de la localitat. Així mateix, va criticar que es va deixar fora l’esport escolar quan, en la seva opinió, “hauria de ser un dels seus protagonistes com a eina de transmissió de valors i hàbits saludables”.

Finalment, Guijarro, acompanyada de la portaveu del partit, Txell Caler, va defensar que “la gala de l'esport hauria de ser una celebració i un reconeixement a esportistes, entitats i persones vinculades al món de l'esport que amb la seva passió i dedicació enriqueixen el nostre teixit i la nostra ciutat i que sovint porten el nom de Ripollet allà on van”. I va retreure al govern “ens preguntem si la intenció real era fer una Gala feta des de i pel món de l'esport, o una gala perquè el mateix alcalde i el regidor es pengessin medalles”.