Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Decidim reclama que el govern local ampliï el parc municipal de pisos per a usos socials

Decidim insta a l'actual govern municipal a "continuar la política de creació i ampliació del parc municipal d'habitatge, un cop que el govern de Decidim va establir les bases per a poder-ho fer de manera continuada" i "facilitar informació sobre quan i de quina forma es posaran en circulació els habitatges que estaven en procés d'adequació des de fa un any i, en tot cas, a fer-ho com més aviat millor".

En un comunicat de premsa, el partit de l'oposició declara que "per a Decidim Ripollet, l’habitatge continua sent una de les qüestions prioritàries de mandat. Per això hi insistirem, serem exigents i farem propostes per a actuar-hi".

També demanen que volen "ser informats sobre quants habitatges s'estan adquirint en l'actualitat i amb quina previsió es podran fer servir", ja que "tal com es presenta en el PAM 2023-27, una de les actuacions és l'adquisició i reforma d'habitatge social", pel que sol·liciten "saber com es concreta això en els pròxims 4 anys, ja que no volem caure en un nou engany del govern municipal".

Des de Decidim Ripollet afirmen que "les polítiques d'habitatge han de ser prioritàries i fonamentals a nivell municipal" i que, "som conscients que un Ajuntament disposa de poques eines per revertir la situació, però, tot i això, ha de fer el que estigui al seu abast per a lluitar contra la perversió capitalista del dret a un sostre digne".

Finalment, manifesten que durant el seu mandat, "es va dotar a l'Ajuntament de 800.000 € per la compra de pisos que serien propietat de l'Ajuntament de Ripollet i que es posarien a disposició de famílies en situacions de vulnerabilitat i risc social" i "es va deixar establert el mecanisme per a partir d'ara fer les adquisicions de forma àgil de manera que, en aquest mandat, aquest parc hauria d'augmentar considerablement".

Redacció Ripollet.cat - DVT