Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Decidim rebutja la decisió de l'equip de govern d'abandonar l'Associació de Municipis i Entitats per l'Aigua Pública

El partit polític considera que és "una decisió totalment perjudicial per als interessos dels veïns i veïnes" i afirma que Antonio Balmón, vicepresident executiu de l'AMB, "ha donat indicacions a tots els governs metropolitans amb alcaldies del PSC de donar-se de baixa".

Intervenció del grup municipal de Decidim, en el darrer Ple Municipal celebrat el 26 d'octubre..
Intervenció del grup municipal de Decidim, en el darrer Ple Municipal celebrat el 26 d'octubre.

L'agrupació política de Decidim ha mostrat, a través d'un comunicat de premsa, "la seva sorpresa i rebuig davant la decisió del Govern Municipal de donar de baixa l'Ajuntament de Ripollet de l'Associació de Municipis i Entitats per l'Aigua Pública (AMAP)". Per al partit, "és una decisió totalment perjudicial per als interessos dels veïns i veïnes i demostra, malauradament, l'escàs compromís de l'actual govern de la ciutat per enfortir els serveis públics". En el seu escrit, Decidim manifesta que "l'aigua és cada cop un bé més escàs i hem d'assegurar, des de les administracions públiques, que es disposi de la seva gestió i que les empreses no facin negoci, encarint cada cop més el rebut de l'aigua".

En el seu comunicat de premsa, el grup de l'oposició afirma que Antonio Balmón (PSC), vicepresident executiu de l'Àrea Metropolitana AMB, "ha donat indicacions a tots els governs metropolitans amb alcaldies del PSC de donar-se de baixa de l'AMAP", per tal que "no es qüestioni el control privat de l'aigua a l'AMB". Així mateix, Decidim lamenta que ERC "també se situï en aquesta postura absolutament incomprensible i contrària al que defensava fa uns mesos". L'escrit de Decidim acaba assegurant que la seva agrupació continuarà "empenyent per tal de fer avançar la gestió pública de l'aigua, la forma més eficient, eficaç, justa i democràtica de gestionar aquest bé tan necessari".

Redacció ripollet.cat - JS