Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Decidim proclama des de Can Mas que ha tret Ripollet de "la grisor i el clientelisme"

L'acústic de la cançó "Un foc que creix" de Xavi Sarrià, interpretada per Montse Astasio, a la veu i Sergio Arroyo, a la guitarra, va obrir el darrer acte principal de Decidim, celebrat diumenge, 21 de maig, al barri de Can Mas. La formació escollia aquest espai per la seva tradició obrera i l'inici imminent de la remodelació del parc del Primer de Maig.


Va obrir el míting l'alcalde sortint, José María Osuna, seguit de breus intervencions d'alguns dels regidors que deixen la primera línia política i altres candidats que aspiren a ocupar-la i va cloure l'acte l'alcaldable, Txell Caler, qui va demanar a l'electorat que els fessin confiança “per continuar liderant el present i el futur d'un Ripollet on tothom té cabuda i dret als serveis públics".

Osuna va encetar l'acte de Cas Mas traient pit per la feina realitzada durant els vuit anys de Decidim al capdavant del govern municipal, defensant que ho havien donat “tot per Ripollet i la seva gent”. Igualment, va ser especialment crític amb el PSC, a qui va acusar de practicar el clientelisme polític durant les prop de tres dècades que va governar. A continuació van anar pujant a l'escenari regidors de l'equip de govern (Pilar Castillejo, Fran Sánchez, Reyes Muñoz, Oriol Mor, Eric Plata i Andrea Guijaro) i nous fitxatges de la llista, posant en valor l'acció de Decidim en projectes com ara la recuperació del riu i la pròxima construcció de la residència i el centre de dia, entre altres.

Finalment, Txell Caler es va mostrar "molt orgullosa" per la feina de Decidim que "ha tret Ripollet de la grisor i anys de clientelisme i inacció". Caler va proclamar "hem construït un model de ciutat i tenim un projecte definit, amb perspectiva de gènere, encapçalat per una dona feminista. Durant aquests vuit anys hem aconseguit reptes inimaginables i ho continuarem fent quan jo sigui alcaldessa".

Redacció: ripollet.cat