Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Decidim presenta el seu vídeo de campanya

El vídeo, que porta per títol "10+1. Caminem cap a la majoria", es va presentar divendres passat, 21 d'abril, en un acte públic davant la Torre de l'Argentera, presentat per la candidata a l'alcaldia de Ripollet, Txell Caler. L'acte de Decidim va acabar amb un pica-pica per als assistents.

El passat divendres, 21 d’abril, un bon nombre de persones van apropar-se al vespre a la Torre de l’Argentera, on la formació Decidim Ripollet va projectar i presentar davant la ciutadania el seu vídeo de campanya 10+1. Caminem cap a la majoria.  

Durant l’acte va intervenir l’autora del vídeo, Alba Vázquez, que va explicar el seu procés de creació. Vázquez va recordar com el projecte del vídeo havia crescut des d'un inici, i la seva gravació s'havia convertit en un projecte molt gran.  

En aquest vídeo es mostra el relleu que hi ha hagut al capdavant de la llista electoral. Hi apareixen la candidata a l’alcaldia de Ripollet, Txell Caler, i l’actual alcalde, José M. Osuna, juntament amb la resta de membres de la candidatura en diferents espais de la ciutat. Tal com es va explicar en la presentació, el vídeo és "una al·lusió a la varietat que es pot trobar al poble i que tothom té cabuda a Decidim". Les imatges acaben amb fragments de la presentació de la candidatura de fa unes setmanes. Podeu veure el vídeo en aquest enllaç.  

En la presentació de l'acte, la cap de llista de Decidim, Txell Caler s'ha mostrat "emocionada i engrescada per les Eleccions Municipals". La candidata a l’alcaldia ha declarat que queden "dies molt durs" i ha assenyakat que el seu partit polític presenta “un projecte fet per les persones de Ripollet per a les persones de Ripollet”.  

Redacció ripollet.cat - MM 

ripollet-pol-municipals-decidim-video-presentacio-210423-5.jpeg

ripollet-pol-municipals-decidim-video-presentacio-210423-7.jpeg