Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Decidim posa en dubte la capacitat de govern de PSC-ERC

Només 10 dies després de l'inici de la legislatura, el grup de l'oposició ha fet pública la seva incredulitat per la "facilitat" amb què PSC i ERC han pactat i la seva preocupació pel que consideren "incapcitat de gestió i desconeixement de l'Ajuntament" dels socis.

Els 6 regidors i regidores del grup de Decidim en la primera fila de la bancada durant el Ple d'investidura del 17 de juny de 2023..
Els 6 regidors i regidores del grup de Decidim en la primera fila de la bancada durant el Ple d'investidura del 17 de juny de 2023.

En un comunicat, Decidim critica l'acord de govern de PSC i ERC, així com el repartiment de les regidories. El partit de l'oposició mostra la seva sorpresa per "la facilitat amb què s'ha arribat al pacte", que interpreta com "particulars aspiracions de poder i d'interessos de partit, que res tenen a veure amb el millor per Ripollet i que probablement suposen una decepció per la majoria dels votants dels dos partits", en referència a la qüestió de l'independentisme.

Quant a ERC, valora que "ha quedat en un paper de total subalternitat respecte al PSC. Amb la qual cosa, serà molt complicat que ERC pugui marcar diferència i restarà a mercè de la voluntat del Sr. Tirado" i proposa als republicans "treballar conjuntament les polítiques transformadores que necessita Ripollet".

Pel que fa al Cartipàs Municipal, es feliciten perquè consideren que "tant l'estructura organitzativa com les prioritats del govern seran similars al govern de Decidim" però etziba als dos socis que els preocupa la seva "incapacitat de gestió i el desconeixement del funcionament de l'Ajuntament" i adverteixen que treballaran “perquè això no perjudiqui els nostres veïns i veïnes i no hi hagi cap retrocés cap a formes de fer caducades que el govern de Decidim va canviar".