Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Decidim minimitza el PAM del govern de PSC-ERC a un llistat de "bones voluntats"

Decidim ha fet pública, en roda de premsa, la seva valoració negativa sobre el Pla d'acció municipal fins a finals de mandat, presentat recentment per l'equip de govern de PSC-ERC. Qualifica el PAM com poc més que un document de bones voluntats, "sense que s'especifiquin gaires actuacions concretes, ni calendari orientatiu de compliment; i amb absències preocupants". Igualment, el principal partit de l'oposició, considera que únicament "se sosté gràcies a les polítiques impulsades i treballades durant el govern de Decidim Ripollet”.

D'esquerra a dreta: els regidors Núria Chaves i Pablo López, la portaveu de Dedicim, Txell Caler i la regidora Andrea Guijarro.
D'esquerra a dreta: els regidors Núria Chaves i Pablo López, la portaveu de Dedicim, Txell Caler i la regidora Andrea Guijarro

Segons una nota de premsa de Decidim, el PAM presentat per la coalició de socialistes i republicans acusa falta de concreció. En aquest sentit, argumenta que en diferents punts del PAM es parla de millores i supervisió en genèric o d'ampliació de places d'aparcament i habitatges socials "sense definir el què, quan, ni com".

Així mateix, afirma que "l'actual govern no té idees per a Ripollet i que se sosté en la feina feta per Decidim" i posa com a exemple de seu "llegat": la residència, el nou pavelló, la promoció d'habitatges de protecció oficial amb la nova escola d'adults, el casal de barri del Pont Vell, la nova zona verda a Tiana, el viver d'empreses o les cobertes fotovoltaiques". Per al grup de l'oposició, "bona part d'elles les han retallat, descafeïnat o alentit" i assenyala els casos del replantejament del tercer pavelló i "la renúncia que l'actual govern ha fet per una nova biblioteca a Can Mas".

Finalment, retreu "absències destacades i preocupants", com ara mesures contra la segregació escolar, la millora del transport públic i inversions més ambicioses en la millora d'equipaments, carrers i parcs. Per a Decidim "estem davant d'un PAM poc treballat per part de l'actual govern, que oblida moltes necessitats de Ripollet i que, en tot cas, se sosté gràcies als projectes de ciutat engegats durant el govern de Decidim". Per acabar, avança que serà proactiu en "empènyer i fer propostes d'actuació en tots aquells àmbits que l'actual govern ha oblidat".