Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Decidim critica l'aturada del concurs d'idees de futur tercer pavelló d'esports

Considera que s'hagués pogut aprofitar per a nova ubicació anunciada per l'equip de govern de PSC i Esquerra. Alerta que la decisió endarrerirà la consecució del nou equipament esportiu i retreu que no se'ls hagi consultat.

D'esquerra a dreta: Andrea Guijarro, núm. 2 de Decidim i Txell Caler, cap de llista de Decidim (foto d'arxiu del Ple de constitució del 17-6-23).
D'esquerra a dreta: Andrea Guijarro, núm. 2 de Decidim i Txell Caler, cap de llista de Decidim (foto d'arxiu del Ple de constitució del 17-6-23)

Després que el govern PSC-ERC hagi pres la decisió de paralitzar el procés cinc dies abans de la finalització del termini per a la presentació de propostes, el grup de l'oposició s'ha mostrat disconforme amb la resolució. En un comunicat, Decidim Ripollet ha criticat que "suposarà un retard innecessari en el camí per fer realitat una de les demandes més importants de l'esport a Ripollet: tenir un tercer pavelló a finals d'aquest mandat". També han afirmat que "davant el ventall d'opcions que hi havia, el govern municipal del PSC ha optat per la pitjor de totes".

Amb tot això, l'agrupació ha tornat a posar en relleu "la incapacitat de gestió de l'actual govern municipal". Decidim considera que "si la raó del desistiment es fonamenta en l'informe tècnic sobre la necessitat d'aprofitar els pous de les aigües freàtiques del Torrent Tortuguer, en comptes d'aturar el concurs d'idees es podia haver fet, en paral·lel, l'estudi d'aquestes aigües freàtiques". I "si la raó real és que el govern del PSC considera que el pavelló s'ha d'ubicar en un altre emplaçament, creiem que es podia haver optat per continuar endavant amb el concurs d'idees".

Finament, Decidim afirma que no entén la decisió "unilateral i irreflexiva" presa pel govern municipal i es mostren preocupats per la "situació d'incertesa" que s'ha obert i pel cost que li suposarà a l'Ajuntament la possible indemnització a les empreses licitadores. També critiquen que els hagin exclòs sense consultar-los res abans de prendre aquesta decisió.

Redacció ripollet.cat - RB