Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Decidim demana millores en el projecte de remodelació dels carrer de Balmes, Maragall i Puigmal

Decidim ha comparegut davant la premsa per fer públiques les seves al·legacions a la remodelació del carrer de Balmes, Maragall i Puigmal, perquè tinguin voreres més àmplies i més mesures de seguretat viària que les inicialment contemplades.

Per a José Maria Osuna, exalcalde de Ripollet i la regidora de Dedidim, Núria Chaves, es tracta d'actuacions necessàries però plantejades de manera "poc ambiciosa" i sense comptar amb el veïnat de la zona afectada.

En canvi, el partit de l'oposició presumeix que les seves al·legacions sí "inclouen propostes, comentaris i idees dels veïns" i també que "són fruit de l'experiència i coneixement acumulat per Decidim durant aquests anys". Principalment, proposen ampliar "voreres i millorar la seguretat de pas de les persones" que, en opinió de Decidim, "el projecte del govern municipal oblida totalment". En aquest sentit, qualifiquen la intervenció a Margall de "tan mínima que ni tan sols es pot considerar que sigui cap reforma".

Finalment, insten al govern a executar "els projectes d'obres ja aprovats des de fa mesos dels carrers Nou i Pau Casals" i critiquem que "el govern, i sobretot l'alcalde, s'hagin desentès de les obres del carrer de Sant Sebastià de fer seguiment i avaluació de les obres amb els veïns i veïnes del carrer" i asseguren que a partir del canvi de govern va empitjorar l'accés a la informació sobre l'execució de les obres.