Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Decidim es reivindica com a promotor de la residència

Decidim Ripollet ha iniciat un cicle de xerrades per abordar els diferents reptes de Ripollet dels pròxims anys, començant per la Residència i Centre dia. L'acte, celebrat al Centre Cultural, va comptar amb la participació de la portaveu del grup de l'oposició, Txell Caler i l'exalcalde, José María Osuna, acompanyats de regidors del seu grup, de l'anterior i l'actual mandat.

Acte de Decidim sobre la Residència,  al Centre Cultural.
Acte de Decidim sobre la Residència, al Centre Cultural

Segons la nota de premsa, en la primera intervenció, la regidora Sílvia Soler va criticar que el govern de PSC-ERC no informa prou sobre l'estat del projecte. Seguidament, l'exregidora de Drets Socials, Reyes Muñoz va recordar el model de Residència de Decidim i el procés participatiu amb què es van dotar per decidir-la.

Per la seva part, l'exalcalde Osuna va fer un repàs històric de la Residència i va reivindicar la contribució de Decidim i que es tractava "d'un èxit col·lectiu del poble de Ripollet, de molta gent que durant molts anys ha lluitat, treballat i participat per fer-la possible". Al mateix temps, va retreure a l'actual alcalde que "quan era cap de l'oposició, sembrava dubtes sobre la viabilitat del projecte o tractava de demorar-lo. I ara que és alcalde, intentarà penjar-se medalles que no li corresponen".

Per acabar, la portaveu de Decidim Ripollet, Txell Caler, va remarcar la importància de la Residència i va exigir que es gestionés de la forma més pública, justa i democràtica possible, per garantir que doni una atenció i servei de qualitat a la gent gran, segons conclou la nota de premsa de Decidim.

ripollet-pol-decidim-residencia-1.jpg