Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Decidim anuncia que votarà a Caler en la investidura

Decidim ha avançat, en roda de premsa, el seu posicionament en la investidura de dissabte, on ha anunciat que votarà a la seva pròpia candidata, Txell Caler, "tot i tenir la certesa que no sortirà guanyadora", segons el comunicat llegit per Andrea Guijarro, número 2 de la llista.


Guijarro ha explicat que així ho ha decidit l'Assemblea de Decidim, en fidelitat als seus 3.500 votants, tot i reconèixer la seva derrota i la victòria del PSC. En aquest sentit, ha argumentat que iniciaran "processos interns i externs per recuperar la confiança de la gent".

A continuació ha defensat que continuen pensant que tenen "el millor projecte per a Ripollet, amb iniciatives que veuran la llum en els pròxims mesos: la Casa de les Dones, la 1a fase de la reforma del poliesportiu i l'espai d'innovació/viver d'empreses, que comença la seva reforma en les pròximes setmanes". Finalment, ha assegurat que Ripollet s'ha perdut l'oportunitat "d'un canvi realment transformador, com és que l'alcaldia estigui liderada per una dona feminista", en un moment en què "l'avenç de les dretes pot fer recular en la lluita per a les dones".