Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Decidim acusa PSC i Ciutadans de fer electoralisme amb les escombraries

L'equip de govern ha sortit al pas de les crítiques que està generant la implantació del nou sistema de recollida de residus qualificant PSC i Ciutadans de maneres de fer de "vella política".

L'equip de govern de Decidim en un Ple Municipal.
L'equip de govern de Decidim en un Ple Municipal

Així, retreu que "Alguns partits irresponsables i suïcides poden fer un ús partidista i electoralista, però des de Decidim Ripollet som i serem l'antítesi d'això. Nosaltres, com hem demostrat durant tots els anys que hem estat al govern, som els que fem i fem i fem".

En un comunicat, Dedicim denuncia "la hipocresia del PSC que, fins ara, ni s'han oposat a cap iniciativa respecte al projecte ni ha plantejat cap alternativa. Tampoc ho ha fet Ciudadanos. I tots dos partits saben, encara que ho amaguin, que cal fer alguna cosa. De fet, ho sap tothom. O algú pensa que qui estigui al govern podrà fer veure que el canvi climàtic no existeix? I la recollida de residus és allà on un Ajuntament pot actuar de manera més clara i directa". I afegeix "Allà on governa el PSC (i Ciudadanos també, tot i que quasi no governa enlloc) també està treballant en alternatives semblants. Però, com que la política de sempre és deshonesta, sabeu quan les explicaran i les posaran a sobre la taula, oi? Sí, quan hagin passat les eleccions municipals de 2023".

Per acabar, recorda que "el nou model de recollida és el futur no només perquè ben aviat la Unió Europea i l'Estat espanyol començaran a imposar sancions a aquelles poblacions que no reciclin fins a un determinat % (del qual estem molt i molt lluny encara), sinó sobretot perquè, com a espècie i com a persones, no ens podem permetre fer el que fan els polítics de sempre: parlar i no fer res". I conclou "Decidim Ripollet anunciem que seguirem treballant sense descans, tant des del govern com des del carrer, per fer efectiu el que sempre ha estat el nostre programa per Ripollet: ajudar als veïns i veïnes a viure millor, en una ciutat més justa socialment i més sana i neta. Nosaltres no ens quedarem de braços plegats mentre destruïm la vida al planeta".