Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Crítiques del PSC i ERC al manteniment de la piscina municipal

Socialistes i republicans han criticat la manca de previsió en el manteniment de l'equipament i carències de material, arran la queixa realitzada recentment a les xarxes socials per un representant dels socorristes.

Foto de la piscina publicada al post de la queixa dels socorristes.
Foto de la piscina publicada al post de la queixa dels socorristes

El PSC va ser el primer a fer pública la seva crítica al manteniment de la piscina municipal i el seu suport als treballadors del Poliesportiu que, segons el partit de l'oposició, "fan la seva feina, en molts casos, amb carències de material". Per als socialistes, "a les imatges publicades a les xarxes socials es poden apreciar els desperfectes i múltiples carències materials de la piscina del Poliesportiu Municipal". En un comunicat, lamenten que "la situació no és extraordinària" i acusen el govern municipal de "manca de revisió, manteniment i material" i manifesten que "és fonamental que l'Ajuntament proporcioni recursos i infraestructures en bon estat".

Per la seva part, en una nota de premsa, ERC coincideix en mostrar el seu suport als treballadors i en la reprovació a la "gestió i la falta de previsió de l'Ajuntament" i alerta que "la manca de material imprescindible de primers auxilis, com ara collarets cervicals, benes compressives, termòmetres o tensiòmetres posa en perill les persones usuàries en cas d'accident". Segons els republicans, "fa molts anys que demanem l'elaboració d'un pla de manteniment periòdic dels edificis municipals que ens estalviaria inversions extres de remodelació de desperfectes". En el comunicat fan extensiva la protesta a la resta d'equipaments i carrers i retreuen a l'equip de govern que "els que defensaven les municipalitzacions, ara externalitzen tots els serveis que poden; es comencen a veure les conseqüències d'haver suprimit el Patronat Municipal d'Esports".

Posteriorment a totes aquestes declaracions, el mateix socorrista donava les gràcies pel fet que la publicació s'hagués fet viral i informant que gràcies a això l'alcalde els havia "atès molt cordialment per tractar de solucionar els problemes de la instal·lació per a un millor funcionament la pròxima temporada".