Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Creu Roja organitza la tradicional trobada del voluntariat

Aquesta va ser la darrera reunió amb els voluntaris i voluntàries del president sortint, Santi Morera, qui va agrair la feina de totes les persones que fan possible que l'entitat continuï viva després de més de cent anys.

L'assemblea comarcal de Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada va celebrar a principis de maig la seva tradicional trobada del voluntariat. L'esdeveniment va tenir lloc al MAC de Cerdanyola, i va comptar amb la participació d'uns 80 voluntaris i voluntàries de l'organització. Aquesta trobada va ser l'últim acte del president sortint, Santiago Morera, qui va aprofitar l'ocasió per acomiadar-se de tots els presents i agrair la feina i dedicació de cadascun dels voluntaris i voluntàries.

ripollet-com-dia-mundial-radio-santi-morera-130223.jpg

Santi Morera, president sortint de l'assemblea comarcal de Creu Roja, durant el programa especial del Dia Mundial de la Ràdio a Ripollet.

També es va presentar el nou comitè de l'organització, del que en sortirà el nou president o presidenta en les pròximes setmanes. La trobada va servir per compartir experiències i posar l'accent en les coses que es poden millorar a l'organització, així com reforçar els llaços entre els voluntaris i voluntàries.

Durant la trobada es va destacar la importància de la feina voluntària a Creu Roja i es va reconèixer l'esforç i compromís dels participants en l'organització. César Martínez, coordinador de l'entitat, va apuntar que Creu Roja continua treballant "amb il·lusió i compromís per poder continuar oferint ajuda a qui més ho necessita".

Redacció ripollet.cat - NdP