Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avanç del Ple Municipal del 27 de juny de 2024

El Ple Municipal ordinari del mes de juny de l'Ajuntament de Ripollet se celebra aquest dijous, dia 27, a partir de les 19 h, a la Sala de Plens. Es podrà seguir presencialment i en directe a Ripollet Ràdio (91.3 FM), a ripolletradio.cat i al canal de Youtube Ripollet TV.

L'Ajuntament de Ripollet celebra aquest dijous, 27 de juny, una nova sessió del seu Ple Municipal, que tindrà lloc a partir de les 19 h, a la Sala de Plens. L'ordre del dia compta amb 8 punts, entre ells l'aprovació definitiva del Reglament del registre municipal d'entitats i associacions ciutadanes. Les persones interessades poden seguir el Ple Municipal en directe, a la mateixa Sala de Plens, a través de Ripollet Ràdio (91.3 FM), a ripolletradio.cat o al canal de Youtube Ripollet TV.

Després de l'aprovació de l'acta de la sessió anterior i dels tràmits del Despatx d'Alcadia, el primer punt que es portarà a votació serà l'aprovació definitiva del Reglament del registre municipal d'entitats i associacions ciutadanes. Posteriorment, pel que fa al punt 4, es portarà a debat al Ple l'aixecament dels percentatges de l'art 174.3 TFLRHL a la licitació del contracte de serveis tècnics en fase d'obra del projecte bàsic i executiu de les obres d'una residència i un centre de dia per a la gent gran de Ripollet (3 lots).

Els punts 5 i 6 seran sobre compatibilitat professional i, finalment, pel que fa al punt 7, es tractarà la Baixa de la concessió de la parada 3-4 (1/2) 5 del Mercat municipal. El Ple Municipal posarà el seu punt final amb l'apartat de precs i preguntes a l'equip de govern.

Redacció ripollet.cat – DVT.