Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avanç del Ple Municipal del 30 de maig de 2024

El Ple Municipal ordinari del mes de maig de l'Ajuntament de Ripollet se celebra aquest dijous, dia 30, a partir de les 19 h, a la Sala de Plens. Es podrà seguir presencialment i en directe a Ripollet Ràdio (91.3 FM), a ripolletradio.cat i al canal de Youtube Ripollet TV.

L'Ajuntament de Ripollet celebra aquest dijous, 30 de maig, una nova sessió del seu Ple Municipal, que tindrà lloc a partir de les 19 h, a la Sala de Plens. L'ordre del dia compta amb 10 punts, entre ells l'aprovació inicial de la modificació puntual del Pla General Metropolità en l’àmbit de l'illa delimitada per les Avingudes Catalunya, Mediterrani i carrers Puigmal i Barberà del Vallès. . Les persones interessades poden seguir el Ple Municipal en directe, a la mateixa Sala de Plens, a través de Ripollet Ràdio (91.3 FM), a ripolletradio.cat o al canal de Youtube Ripollet TV.

Un dels primers punts de l'ordre del dia que es debatran és l'aprovació de la primera pròrroga del contracte administratiu mixt de concessió de la prestació del servei escolar de menjador de determinats centres educatius públics d'infantil i primària, i de les escoles bressol municipals i el servei de dinamització / monitoratge i de vetllador, durant l'espai intel·lectiu del migdia. Posteriorment, en el 4t punt de l'ordre del dia, es debatrà l'aprovació de l'establiment del servei públic SAIR, el Reglament del Servei d'acollida a la immigració de Ripollet.

En el Ple d'aquest dijous també  es tractarà l'aprovació inicial de la modificació puntual del Pla General Metropolità en l’àmbit de l'illa delimitada per les Avingudes Catalunya, Mediterrani i carrers Puigmal i Barberà del Vallès, de Ripollet.

Seguidament, es portarà al Ple la creació i constitució de la Comissió de Protecció Animal de Ripollet i l'aprovació de les seves normes de funcionament. A continuació, i com a punt número 7, es portarà a debat l'Adhesió al Pacte de les Alcaldies pel clima i l'energia.

El punt número 8, tractarà sobre l'aprovació del full d'apreuament per a l'expropiació de la finca ubicada al carrer de Sant Jaume, 70 de Ripollet. Finalment, el punt número 9 que es portarà al Ple d'aquest dijous serà sobre  formar part del Subconsell territorial del Vallès, que forma part del Consell territorial de Barcelona i nomenament de representant de l'ajuntament en la concertació territorial de les polítiques públiques d'Ocupació que promou el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya. 
El Ple Municipal posarà el seu punt final amb l'apartat de precs i preguntes a l'equip de govern.

Redacció ripollet.cat – DVT