Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Continuen les millores als camps municipals de futbol

Un cop ja s'ha instal·lat la nova gespa al camp de l'Industrial, s'han iniciat els treballs de renovació de l'enllumenat amb llum LED als dos camps de futbol, a les pistes de pàdel i a la pista d'atletisme del Poliesportiu Municipal.

Seguint amb el compromís de millora de l'enllumenat públic, mitjançant l'estalvi energètic i la millora ambiental, la setmana passada es van iniciar els treballs de renovació de l'enllumenat al camp de l'Industrial i a les pistes de pàdel del Poliesportiu Municipal. Un cop acabin aquestes tasques, també es canviarà a tecnologia LED la il·luminació del camp del Ripollet i de la pista d'atletisme. Aquestes no són les úniques millores que s'han dut a terme als camps municipals, on recentment s'han renovat els marcadors, s'ha substituït la gespa al camp de l'Industrial i s'han fet millores en el reg del camp del Ripollet.

Eficiència energètica i millora ambiental

Quant a l'enllumenat de les instal·lacions esportives, el contracte adjudicat a l'empresa Machao SL té un cost total d'execució de 139.984,90 €. Aquest inclou la retirada dels projectors, equips i elements existents, el subministrament i la instal·lació dels nous projectors, amb sistema de control i regulació d'encesa i apagada. L'Ajuntament vol així assolir els objectius d'estalvi i eficiència energètica establerts per la Unió Europea.

221026_esp-futbol-industrial-llum.jpg

Renovació i reaprofitament de la gespa

També entre juliol i setembre s'han dut a terme els treballs de subministrament i renovació de la gespa artificial del camp de l'Industrial, instal·lada ara fa 12 anys. Els treballs, adjudicats a Sports and Landscape SL per un import de 232.992,38 €, es van endarrerir per problemes de subministrament. Uns 600 mde la gespa retirada servirà per cobrir altres zones de les instal·lacions de l’Industrial, el rocòdrom del Poliesportiu i una part es donarà a l’escola Josep M. Ginesta.

Actualment, utilitza aquest camp l'Escola de Futbol Base i la Peña Deportiva Pajaril, com a entitats federades; els veterans d'ambdues entitats; la Unió Deportiva Escorpio i les persones usuàries del Centre Ocupacional Aspasur. El creixement dels dos clubs federats ha motivat la instal·lació de quatre noves porteries de futbol 7, per tal d'ampliar els espais d'entrenament.

Aquestes no són les úniques millores realitzades els darrers mesos als camps de futbol municipals. El mes d'abril es van instal·lar nous marcadors als dos camps, així com al Pavelló i a l'annex del Joan Creus. Al camp del Ripollet, a petició del club, s'han elevat aquest estiu els aspersors.

NdP