Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les obres de remodelació de voreres a diferents carrers dels barris de Tiana i Pont Vell

Aquestes actuacions, juntament amb el reasfaltat de la passera i la remodelació d'un nou tram del carrer de Sant Sebastià, suposaran una important millora de la via pública i l'accessibilitat en aquests barris.

Aquest dimecres, 5 d'octubre, està previst que s'iniciïn les obres de remodelació, execució i manteniment de voreres a diferents carrers dels barris de Tiana i Pont Vell. Els treballs, amb una durada prevista de 12 setmanes, començaran a la cruïlla del carrer de la Verge de Montserrat amb Nostra Senyora del Pilar. Aquestes millores a la via pública han estat projectades pels serveis tècnics municipals amb l'objectiu de potenciar el pas de vianants i l'accessibilitat en aquest barri.

Els trams que seran remodelats pertanyen als carrers de la Verge de Montserrat, Mare de Déu dels Àngels, Doctor Gil, passatge Massot, Bonavista i carretera de Barcelona. El cost de les actuacions és d'un total 656.364,39 €, adjudicades a TEBANCAT S.L. Les obres provocaran afectacions del trànsit, que seran convenientment senyalitzades, tot i que es mantindrà habilitat el pas als aparcaments privats.

En acabar les actuacions dels carrers propers a la carretera de l'Estació, la Brigada Municipal té previst fer les actuacions de pintura i senyalització pertinents per tal de connectar el carril bici del pont de vianants amb la carretera de Barcelona.

Altres millores a Tiana i Pont Vell

L'Ajuntament té projectades altres actuacions de millora de la via pública i l'accessibilitat a Tiana i Pont Vell. Així, aviat s'iniciaran les obres de la passera de vianants, on està previst el reasfaltat i la creació d'un itinerari per a persones invidents al parc del riu Ripoll, que inclou la instal·lació d'un grup semafòric, així com treballs de pintura i senyalització, neteja d'embornals i canals i aplicació d'un producte antigrafits. El preu total d'aquesta obra és de 105.270,87 €. Durant la seva execució, que es preveu que s'allargui un mes, s'intentarà minimitzar al màxim el pas de vianants, que es veurà afectat, especialment durant els treballs de repavimentació.

221003_passera_vianants_ripollet.jpg

D'altra banda, avui mateix s'ha aprovat en Junta de Govern Local l'inici de licitació del projecte d'obres de reforma i millora de la urbanització del carrer Sant Sebastià, entre el carrer Concòrdia i la carretera de l'Estació, per un preu estimat d'1.598.670,76 € i un termini d'execució de 9 mesos. El termini per a la presentació d'ofertes finalitza el 24 d'octubre a les 14 h. Recordem que aquest projecte es va haver de revisar, especialment pel que fa a l'augment de preus de material i execució, i es va tornar a aprovar el passat 21 de juny en Junta de Govern. S'espera que uns tres mesos estigui adjudicat.

NdP