Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la reparació del pas elevat al carrer de Balmes

Es col·locarà un nou embornal per evitar l'acumulació d'aigua. Després d'aquesta actuació, s'asfaltaran un total de tretze passos elevats repartits per la ciutat.

Aquest dimarts, 21 de febrer, començaran les obres de reparació i millora del pas elevat al carrer de Balmes, que comunica el carrer de Maragall i la parada d'autobús. En aquest pas elevat, s'hi acumula aigua quan plou. Per això, es col·locarà un nou embornal per solucionar-ho i evitar els bassals d'aigua.

Per dur a terme aquesta reparació, dimarts es tallarà el trànsit al carrer de Balmes entre les 8 del matí i les 4 de la tarda, entre els carrers de Padró i Molí d'en Ginestar. El trànsit de vehicles es desviarà cap al carrer Molí d'en Ginestar i l'avinguda del riu Ripoll. A més, es traslladarà la parada de bus just abans del pas elevat.

Una vegada finalitzades aquestes obres, s'asfaltaran els tretze passos elevats de la ciutat que s'han reparat en els últims mesos. Amb aquesta actuació, els passos elevats de Ripollet quedaran en les condicions adequades per garantir la mobilitat, tant de les persones com del trànsit rodat.

Redacció ripollet.cat - NdP/JS