Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la campanya de vacunació contra la grip a Ripollet

Els CAP Els Pinetons i Ripollet han iniciat la campanya d’aquest any de vacunació de la grip. La principal novetat és que en col·lectius de risc es podrà subministrar la vacuna de la grip alhora que la 3a dosi de reforç contra la Covid-19.

Arrenca la campanya de vacunació de la grip. Foto: gencat.cat..
Arrenca la campanya de vacunació de la grip. Foto: gencat.cat.

Els Centres d'Atenció Primària (CAP) del Vallès Occidental ja han començat a administrar la vacuna contra la grip, amb l'objectiu principal d'arribar a les persones de 60 anys o més, persones que pateixen una malaltia crònica, embarassades i professionals de la salut. La novetat principal de la campanya d'enguany és que les persones majors de 70 anys, i que van rebre la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19 fa més de 6 mesos, podran rebre alhora la vacuna de la grip i la 3a dosi de reforç contra el coronavirus. Amb aquesta doble vacunació, es pretén protegir al màxim els col·lectius més vulnerables.

On es duu a terme la vacunació?

A Ripollet, s'ha iniciat la campanya de vacunació al CAP Els Pinetons i al CAP Ripollet. Cadascun dels equips d'atenció primària han establert espais de vacunació en funció del seu centre i la seva població.

Com es pot obtenir cita per a la vacunació contra la grip?

Totes les persones que formin part dels col·lectius de risc ja poden demanar cita a través del web de programació de visites (citasalut.gencat.cat) o a través de l'aplicació mòbil de La Meva Salut, a l'apartat "Cita".

També es pot demanar dia i hora a través de la central de trucades, des d'on es programa directament la cita, al telèfon 937 284 444. A més, com cada any, es podrà contactar directament amb el centre d'atenció primària corresponent.

20211026Grip.JPG