Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença el procés participatiu per crear els Consells Municipals de Cultura i Esports

Es duran a terme dues trobades participatives durant aquesta setmana amb entitats culturals i esportives, obertes a la ciutadania, per definir aspectes del funcionament dels futurs Consells Municipals de Cultura i Esports. Les trobades seran aquest dilluns 25 i dijous 28, a les 18.30 h, al Centre Cultural.

L'Ajuntament de Ripollet endega aquesta setmana el procés per crear els futurs Consells Municipals de Cultura i d’Esports. Aquests dos òrgans participatius substituiran els antics consells d'administració dels patronats dissolts.

Aquest dilluns, 25 d’octubre, se celebra una sessió de treball adreçada a entitats culturals i a ciutadania en general. La trobada participativa començarà a les 18.30 h a la Sala d’Actes del Centre Cultural. Dijous, 28 d’octubre, serà el torn de les entitats esportives, també a la Sala d’Actes del Centre Cultural a la mateixa hora.

L'objectiu és aprovar, al Ple municipal de desembre, tant la creació dels nous Consells Municipals com el seu reglament de funcionament i el Pla de Treball.