Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença el període d’inscripció als clubs de lectura de la Biblioteca Municipal

Per al nou curs, comprès entre els mesos d’octubre i juny, la Biblioteca amplia l’oferta fins als 10 clubs de lectura, amb sessions destinades tant per al públic infantil o jove com per a l’adult. Les inscripcions es poden fer des d’aquest dilluns, 4 de setembre, presencialment, per telèfon o per correu electrònic.

La Biblioteca Municipal de Ripollet obre avui les inscripcions als clubs de lectura de la nova temporada, que donarà el tret de sortida el mes vinent. Les sessions, com cada any, s’estendran d’octubre a juny i hi tenen cabuda tots els públics. I és que s’ha ampliat la programació fins als 10 clubs de lectura, que aglutinen al voltant d’un centenar de persones, que s’enriqueixen de fomentar els hàbits de lectura, i la incentivació del diàleg, la tertúlia i la reflexió.

El públic adult continuarà comptant amb el Club de lectura de novel·la, ‘Llegir el teatre’, on es llegiran textos teatrals; el Book Club, on es practica la lectura i parla de l’anglès; el Club ChikLit, per aquells a qui agrada el gènere romàntic, i el Club de lectura d’àlbums il·lustrats per a adults, destinat principalment a educadors.

Per als més petits hi ha dos clubs de lectura, per a edats entre els 5 i els 7 anys i els 8 i 10 anys, a més del Club de Còmic infantil; mentre que per als joves d’entre 12 i 16 anys existirà la novetat del Club de Novel·la jove, que s’uneix al de Còmic Jove que ja existia per aquest públic.

Les inscripcions es poden fer des d’aquest dilluns, 4 de setembre, presencialment a la Biblioteca Municipal, trucant al 935 864 230 o enviant un correu electrònic a biblioteca@ripollet.cat.

Redacció ripollet.cat - SC