Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ciutadans i PSC demanen la creació dels Consells Municipals d'Esports i Cultura

El Partit dels Socialistes i Ciutadans consideren que "és més necessari que mai l'existència d'un espai de participació" en assumptes esportius i culturals de Ripollet.

Els grups municipals de Ciutadans i PSC presentaran en el pròxim Ple municipal, que se celebrarà aquest dijous 30 de setembre, una moció en la qual demanen "la creació dels Consells Municipals d'Esports i de Cultura, òrgans de participació i de trobada de partits polítics, entitats esportives i culturals, representants de les escoles i de la societat civil".

 

El Partit dels Socialistes i Ciutadans Ripollet consideren que "en un moment com l'actual, en el que es vol portar a terme la reforma del Poliesportiu Municipal, i donada la situació en la qual entitats esportives i usuaris tenen dificultats per canalitzar les seves queixes i propostes, és més necessari que mai l'existència d'un espai de participació en el qual es tractin els assumptes esportius de Ripollet". Ambdues agrupacions municipals també ho veuen necessari en l'àmbit cultural.