Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ciutadans denuncia que l'Ajuntament té oblidat Can Mas

Ciutadans va comparèixer davant la premsa el passat dilluns, 25 d'abril, per denunciar que "Can Mas és un barri especialment oblidat per l'Ajuntament i amb moltes mancances".

Grup municipal de Ciutadans: Caridad Pérez, Josep Gabarra i Fco. Javier Tapia.
Grup municipal de Ciutadans: Caridad Pérez, Josep Gabarra i Fco. Javier Tapia

Per al partit taronja, "han passat diferents partits polítics pel govern: socialistes amb Convergència i Decidim i seguim pensant que Can Mas manté les mateixes mancances de fa dues legislatures". Per a Gabarra, "no n'hi ha prou amb canviar el mobiliari urbà del parc per donar un rentat de cara a les polítiques per al barri, ja que persisteixen greus problemes d'ocupació, inseguretat ciutadana i d'integració social" i va afegir que "Can Mas és el barri que genera més conflictivitat social i on els gossos campen al parc sense lligar".


Patrulles policials mixtes

El líder de Ciutadans, Josep Gabarra, acompanyat dels altres dos regidors del grup, Fco. Javier Tapia i Caridad Pérez, va demanar "mesures integrals per part de tots els departaments de Ripollet: Serveis Socials, Urbanisme, Seguretat Ciutadana" i major implicació de la Generalitat. En aquest sentit, va reclamar "que la Junta Local de Seguretat pugui funcionar i tenir patrulles mixtes de Mossos d'Esquadra i Policia Local, com a Cerdanyola i altres municipis". D'altra banda, va reivindicar Ciutadans com "l'únic grup municipal que s'ha oposat frontalment al nou sistema de recollida d'escombraries Porta a porta, un model que considerem que portarà moltíssima problemàtica a la ciutadania i que farà que s'augmenti el cost de la recollida de residus. Quan el mes vinent es porti a terme, ja en sentirem parlar", va advertir.