Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ciutadans demana l'ajornament del servei de recollida de residus Ripollet Aporta fins a finals d’any

El grup municipal de Ciutadans presenta al Ple Municipal d’aquest dijous, 30 de juny, una moció amb la qual demana una suspensió cautelar de mig any i reitera la seva aposta pels contenidors soterrats.

El grup municipal de Ciutadans portarà al Ple Municipal d’aquest dijous, 30 de juny, una moció per a l’ajornament del nou sistema de recollida d’escombraries Ripollet Aporta fins a finals d’any. Per al partit de l’oposició, la ciutadania no té prou informació ni temps per adaptar-se al canvi. Segons el seu portaveu, Josep Gabarra, “El nou sistema de recollida de residus està creant entre el veïnat de Ripollet moltíssima angoixa, molta gent que no ho entén, i genera una falta de llibertat per decidir com i quan podem treure les nostres escombraries”.

Segons Ciutadans aquest ajornament permetria incidir en tots els aspectes del servei. “Necessitem uns quants mesos més per a que la gent estigui preparada, formada i mentalitzada; creiem que s’hauria d’haver fet amb més temps i planificació”, assenyala Gabarra. El grup municipal de Ciutadans defensa el dret de la població a protestar contra el nou sistema.

JS