Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cinc palistes del CTT Ripollet es classifiquen per al Campionat Estatal de Tennis Taula

Els representants del Club Tennis Taula de Ripollet es van disputar les places en el Torneig Classificatori Català, disputat del 6 al 10 de desembre, a Bàscara (Girona). La millor classificació va ser per a Lucas Pardo, que va quedar 2n en categoria benjamí.

Lucas Pardo, palista del CTT Ripollet, va pujar fins al 2n esglaó del podi. Foto: Federació Catalana de Tennis Taula..

Aquests dies de pont, del 6 de desembre al dia 10, s'ha disputat a Bàscara, a Girona, el Torneig Classificatori Català de Tennis Taula que dona els passis per al campionat estatal. Fins a 5 jugadors del Club Tennis Taula Ripollet van aconseguir la classificació, d'un total de 15 palistes locals que tenien opcions a fer-ho.

A la categoria benjamí, Lucas Pardo va assolir el segon lloc del podi, amb un campionat extraordinari. La seva trajectòria invicta només va ser estroncada per la seva única derrota a la final. Els seus dos companys a la categoria, Liam Pacheco i Unai Tomás, també van rubricar un excel·lent campionat, tot i que no van superar el tall per a la classificació, però sí van obtenir unes meritòries 8a i 13a plaça, respectivament.

Per altra banda, Ariadna Arnau va quedar en cinquena posició a la categoria aleví en un disputadíssim campionat, que va comptar amb palistes de molt nivell.

Pau Altar, a la categoria cadet, va demostrar estar en un gran estat de forma, acabant a la sisena posició i eliminant jugadors amb més rànquing que ell. Va haver de disputar fins al final tots els partits i va arribar a remuntar, fins a dues vegades, un 0-2 en contra a les eliminatòries finals.

Per acabar, la llista de palistes classificades per al campionat estatal es completa amb Marta Peñarando en categoria sub-21 i Mireia Peretó, que tot just acaba de sortir d'una llarga lesió, a categoria sènior.