Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Catalònia Fundació Creactiva de Cerdanyola imparteix cursos d'atenció sociosanitària a persones dependents

Són cursos, presencials i gratuïts, adreçats a persones que busquen feina, i es duran a terme des del gener fins al juliol. Per a més informació, cal adreçar-se a 93 580 52 27 o formacio@cataloniafundacio.cat.

Catalònia Fundació Creactiva, ubicada a Cerdanyola del Vallès, imparteix des d'aquest mes de gener cursos per a la titulació oficial en Atenció Sociosanitària a persones en situació de dependència en institucions socials i a domicili. Es tracta d'un sector amb una alta inserció laboral. El títol és imprescindible per poder treballar en residències i atenció domiciliària a persones dependents.

Són cursos adreçats a persones en cerca de feina i que estan orientats a la inserció laboral. Es tracta de quatre itineraris formatius en col·laboració amb el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i subvencionats per la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu. Per aquesta raó, són cursos gratuïts, que es realitzen de forma presencial, tant en horari de matí com de tarda. Els cursos s'oferiran des d'aquest mes de gener fins al juliol. Amb el curs s'obté un certificat de professionalitat.

Per a més informació, cal trucar a 93 580 52 27 o escriure al mail formacio@cataloniafundacio.cat.