Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bon balanç de la 1a Setmana dels Drets Universals dels Infants celebrada a Ripollet

La Xarxa de la Primera Infància de Ripollet fa una valoració positiva de la primera edició d'aquesta cita, que va reunir més de 40 activitats en una setmana i molts d'aquests actes es van omplir de públic.

Imatge del taller de creació de samarretes ofert per MuchaLucha i papereria Quatre. Fotos: Xarxa de la Primera Infància..
Imatge del taller de creació de samarretes ofert per MuchaLucha i papereria Quatre. Fotos: Xarxa de la Primera Infància.

La 1a Setmana dels Drets Universals dels Infants ha gaudit d'una gran acollida. Aquesta és la primera impressió que tenen les membres de la Xarxa de la Primera Infància, l'entitat que va organitzar aquesta cita durant la setmana passada, del 20 al 26 de novembre, amb l'impuls de Populus Labora. En total, van ser més de 40 activitats adreçades específicament a embarassades, nadons i infants de 0 a 6 anys i les seves famílies.

En un primer balanç, i a manca de recollir més dades, la seva primera valoració és positiva. "Moltes de les activitats organitzades es van omplir i, com que hi havia tantes propostes, moltes famílies van poder gaudir-les durant tota la setmana", expliquen les organitzadores. Tanmateix, també reconeixen que "tantes activitats condensades en pocs dies ha provocat que no tothom gaudís de tot i que certes propostes no tinguessin tanta assistència".

Malgrat tot, la Xarxa destaca la gran afluència en la majoria d'actes de la Setmana i s'emplacen a fer una valoració interna. Ara per ara, la Xarxa de la Primera Infància es proposa com a primer objectiu donar visibilitat a través del seu perfil d'Instagram @xarxa.primerainfancia.ripollet de totes les propostes que s'organitzen durant l'any amb les entitats col·laboradores. Així mateix, l'entitat compta amb un mail, xarxaprimerainfancia@gmail.com, al qual es poden adreçar les persones interessades a contactar amb elles.

Redacció ripollet.cat - JS

ripollet taller ioga infants.jpg

Taller de ioga per a infants ofert pels Solets-Minnilandia.

ripollet pati obert i contacontes.jpg

Pati obert i contacontes ofert per la llar d'infants Rialles.