Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Blanca Perdiguer, jugadora del CB Ripollet, posa en marxa una campanya solidària

Perdiguer fa una crida per recollir medicaments i material sanitari per a una missió sanitària a l'Equador. Dijous i divendres d'aquesta setmana, 3 i 4 de febrer, es pot anar a les oficines del CB Ripollet de 17.30 a 20 h i aportar medicaments o comprar un boli solidari.

Blanca Perdiguer, jugadora del sènior femení del Club Bàsquet Ripollet, està a punt d'embrancar-se en una nova aventura solidària i humanitària. L'esportista ja s'ha compromès en el passat en altres iniciatives solidàries. Durant els darrers dies està fent una crida per recollir medicaments i material sanitari per enviar a l'Equador. Blanca Perdiguer està preparant una estada solidària a aquest país amb l'associació AISE (Asociación Internacional de Sanitarios en España). Marxarà cap allà el pròxim 10 de febrer, com a fisioterapeuta d'un equip sanitari que estarà un mes i mig a Esmeraldas, una de les zones més pobres del país.

Amb el suport del CB Ripollet, Blanca Perdiguer s'adreça a tots els veïns i veïnes de Ripollet, perquè aportin medicaments o material sanitari, o bé comprin un bolígraf per 2 euros que serviran per finançar la campanya. Qui vulgui contribuir a aquesta causa, es pot adreçar a les oficines del CB Ripollet, al Pavelló Francesc Barneda, els dies 3 i 4 de febrer, dijous i divendres d'aquesta setmana, de 17.30 a 20 hores. També es poden adreçar el cap de setmana, en horari de partit, aquest dissabte i diumenge a la tarda. Per a més informació, el Club Bàsquet Ripollet informa d'aquesta iniciativa solidària a través de les xarxes socials.

Una esportista amb experiència solidària

Blanca Perdiguer explica que "aquí tenim la sort de tenir una sanitat pública i de molta qualitat, però en aquests països en vies de desenvolupament no la tenen i moltes vegades han de pagar per poder accedir a la sanitat". La missió solidària que iniciarà ben aviat Perdiguer té l'objectiu de "poder oferir aquesta assistència a la gent que, de veritat, la necessita i no té els recursos per accedir-hi". Blanca Perdiguer ha participat en altres programes solidaris, tant a escala local com internacional. Entre altres, ha estat a una escola de Tanzània i ha estat com a voluntària a Itàlia en un projecte dedicat a persones amb diversitat funcional.

 

Itàlia, cooperativa bucaneve.jpeg

Blanca Perdiguer, a Itàlia com a voluntària a la cooperativa Bucaneve, adreçada a persones amb diversitat funcional.

La jugadora del CB Ripollet afirma que "l'actual campanya és, sobretot mèdica, per donar atenció a zones on no hi ha accés a la sanitat, però també farem tasques de promoció de la salut i la higiene". Per això, Blanca Perdiguer indica que "tot el que es pugui recollir per ajudar als infants i la població adulta serà molt benvingut".

NdP/JS

Tanzània.jpeg

A Tanzània, en un altre projecte solidari.