Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Blanca Perdiguer i el CB Ripollet consideren un èxit la campanya per recollir medicaments per a l'Equador

Aquest passat diumenge, 6 de febrer, el CB Ripollet ha entregat a la jugadora del sènior una gran maleta plena de medicaments i material sanitari per a la seva estada solidària al país sud-americà.

Foto: CB Ripollet..
Foto: CB Ripollet.

El CB Ripollet i la seva jugadora del sènior femení, Blanca Perdiguer, han posat punt final aquest diumenge, 6 de febrer, a la campanya per recollir medicaments per a l'Equador. Una representació de la junta del Club Bàsquet Ripollet, amb la seva presidenta al capdavant, Núria Gorina, ha lliurat a la jugadora una gran maleta plena de medicaments i material sanitari que aniran destinats a una estada solidària a Esmeraldas, una de les regions més pobres de l'Equador. Tant el club com Blanca Perdiguer han qualificat d'èxit la campanya, ja que en tan sols dues setmanes s'ha aconseguit una gran quantitat de medicaments. A més, durant la primera setmana es van esgotar les polseres solidàries que es venien per obtenir fons per a la missió.

Blanca Perdiguer s'ha mostrat "molt satisfeta per la solidaritat" que ha despertat la seva crida, que ha comptat amb el suport del CB Ripollet. Aquest mateix dijous, 10 de febrer, Blanca Perdiguer marxarà en una missió solidària a l'Equador, organitzada per l'Associació Internacional de Sanitaris d'Espanya. Durant un mes i mig, Perdiguer formarà part d'un equip multidisciplinari com a fisioterapeuta, ajudant a la població d'Esmeraldas en l'àmbit sanitari.