Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avanç del Ple Municipal del 25 de maig de 2023

El Ple Municipal ordinari del mes de maig se celebra aquest dijous, dia 25, a partir de les 19 h, a la Sala de Plens. Es podrà seguir presencialment i en directe a Ripollet Ràdio (91.3 FM), a ripolletradio.cat i al canal de Youtube Ripollet TV.

L'Ajuntament de Ripollet celebra aquest dijous, 25 de maig, una nova sessió del seu Ple Municipal, que tindrà lloc a partir de les 19 h, a la Sala de Plens. L'ordre del dia compta amb 9 punts. Les persones interessades poden seguir el Ple Municipal en directe, a la mateixa Sala de Plens, a través de Ripollet Ràdio (91.3 FM), a ripolletradio.cat o al canal de Youtube Ripollet TV.

Es tracta de l'última sessió ordinària del Ple Municipal d'aquesta legislatura i, a tan sols quatre dies de les Eleccions Municipals, per la qual cosa serà una sessió en què es duran a terme diversos punts de tràmit i d'aspectes administratius. Un dels primers punts del Ple Municipal serà l'exposició dels resultats del passat 2022 del control intern al qual se sotmet el consistori, un control tant en l'àmbit financer com organitzatiu.

Després del debat sobre unes modificacions en la relació de llocs de treball de la plantilla municipal i l'increment de les seves retribucions, es portarà a Ple una modificació dels plecs, per rectificar un error anterior, i la concreció d'un nou termini en el procés de licitació de les obres de construcció de la residència i el centre de dia per a la gent gran.

Seguidament, es debatrà la prestació de la neteja de les instal·lacions i equipaments municipals per part de l'empresa pública Genera, per un termini de cinc anys, fins al novembre del 2028. El pressupost màxim per aquest encàrrec seria de quasi 12,5 milions d'euros, repartits al llarg d'aquests cinc anys.

A continuació, el Ple Municipal valorarà la pròrroga per dos anys més de la gestió de les dues escoles bressol municipals per part de l'empresa pública Genera. La pròrroga implica també una modificació del preu de l'encàrrec, per tal d'atendre l'increment de la massa salarial. Així doncs, el pressupost, des d'aquest juliol del 2023 fins al juny de 2025 serà d'1.209.991 euros.

El Ple Municipal posarà el seu punt final amb l'apartat de precs i preguntes a l'equip de govern.

Redacció ripollet.cat - JS