Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avanç del Ple Municipal del 22 de desembre de 2022

El Ple Municipal ordinari del mes de desembre se celebra aquest dijous, dia 22, a partir de les 19 h, a la Sala de Plens. Es podrà seguir presencialment i en directe a Ripollet Ràdio (91.3 FM), a ripolletradio.cat i al canal de Youtube Ripollet TV.

L'Ajuntament de Ripollet celebra aquest dijous, 22 de desembre, una nova sessió del seu Ple Municipal, que tindrà lloc a partir de les 19 h, a la Sala de Plens. L'ordre del dia compta amb 14 punts, entre ells dues mocions. Les persones interessades poden seguir el Ple Municipal en directe, a la mateixa Sala de Plens, a través de Ripollet Ràdio (91.3 FM), a ripolletradio.cat o al canal de Youtube Ripollet TV.

El Ple Municipal començarà debatent una modificació de la plantilla de personal funcionari i laboral. Tot seguit, es votarà els Plans de Treball del Consell Municipal de Cultura i del Consell Municipal d'Esports. També es debatrà l'adhesió de Ripollet a l'ADF La Serralada i l'aprovació inicial del Reglament de Gestió del Parc públic d'habitatges municipals. Finalment, es portarà a aprovació el Pla Local de Joventut 2023-2026.

En l'apartat de les mocions, se'n presenten dues. Per una banda, el Partit dels Socialistes presenta una moció sobre la millora de l'oferta de formació professional i l'aprenentatge a Catalunya. Per altra banda, el grup municipal de Decidim presenta una moció per a la incorporació a les escoles i instituts de personal acompanyant a infants amb el tipus de Diabetis Mellitus tipus 1.

JS