Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'atur a Ripollet augmenta després de tres mesos de reducció

Actualment, hi ha 2.150 persones en situació d'atur, 5 més que ara fa un mes. Amb aquesta nova dada, Ripollet inicia el 2023 trencant tres mesos seguits amb números a la baixa.

Després de tres mesos seguits amb uns números que anaven a la baixa, aquest 2023 ha començat amb unes xifres més desfavorables que les del darrer mes de desembre. El nombre actual d'aturats és de 2.150 persones, 5 més que el mes passat i el que suposa un augment del 0,2% de la taxa d'aturats. L'informe Infoatur del Consell Comarcal del Vallès Occidental constata que el percentatge d'aturats a Ripollet es consolida per sota del 12%, situant-se en l'11%. Ripollet continua sent un dels índexs més elevats a la comarca, tot i que s'allunya de municipis com ara Badia (16,8%), Terrassa (11,7%) o Montcada i Reixac (11,4%), entre altres.

En l'àmbit comarcal, la tendència ha anat a la baixa amb una disminució de l'atur de 353 persones al Vallès Occidental, el que situa la xifra de persones sense feina a la comarca en 45.718. Al conjunt de Catalunya aquesta tendència a la baixa també és significativa. Actualment, l'atur a Catalunya se situa en 346.338 persones, amb 2.644 persones aturades menys que ara fa un mes.

MM

atur_desembre.png