Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba una nova edició de la Nit Jove de l'Esplai L'Estel

El Centre d'Esplai L'Estel organitza aquest dissabte, 11 de novembre, la 15a Nit Jove a l'Escola Escursell i Bartalot. A partir de les 12 del migdia, es duran a terme tot d'activitats, concerts i actuacions adreçades als joves de Ripollet.

L'Esplai L'Estel ja ho té tot a punt per a la 15a edició de la Nit Jove, que tindrà lloc aquest dissabte, 11 de novembre, durant tot el dia a l'Escola Escursell i Bartalot. Les diverses activitats i actuacions musicals començaran a les 12 del migdia, i hi participaran al llarg de tota la jornada diverses entitats col·laboradores amb l'Estel.

A les 12 hores, la Nit Jove donarà el seu tret de sortida amb una actuació de ball a l'estil Bollywood. Després, l'entitat RipoArt oferirà l'actuació "Drink & Draw" (12.30 h) i, a les 13 hores, serà el torn del primer concert, a càrrec del conjunt The little vailet, de la Societat Coral "El Vallès", que oferirà un concert de jazz.

ripollet-cul-nit-jove-cartell-111123-02.png

Dinar popular

A les 14 hores, tindrà lloc un dinar popular, que comptarà amb una fideuà casolana de verdures i pollastre (7 €). Cal omplir un formulari que ha habilitat l'Esplai L'Estel per tal de fer la previsió de les persones que en prendran part. Hi haurà opció vegetariana segons la demanda que hi hagi. Els tiquets del dinar es podran comprar els dies 7 i 8 de novembre, a la torre de Can Mingrat. Podeu trobar tota la informació actualitzada al perfil Instagram de la Nit Jove.

Després de l'aturada del migdia, les activitats es reactivaran a partir de les 19 h, amb una actuació de ball country, seguida d'una activitat de Bruixes de Ripollet. A les 21 hores, començarà el sopar, que inclou botifarra amb allioli, pa i patates (5 €). Com en el cas del dinar, s'ha d'omplir el formulari de previsió de places. I, a continuació, es realitzarà un bingo musical amb premis per als guanyadors.

Nit de concerts

Els concerts de la Nit Jove comencen a les 22 h, i el primer grup a trepitjar l'escenari serà la banda Paraíso, creada el 2020 per tres amics de Ripollet. El grup crea una fusió única amb influències tan heterogènies que van des del rock al funk, del metall al flamenc, o del grunge a la rumba.

ripollet-cul-estel-nit-jove-cartell-ypnosi-111123.png

Els següents a actuar serà el grup barceloní Ypnosi, una banda emergent que li agrada sorprendre el públic amb les seves 'performances' a sobre l'escenari a ritme de rock i, com ells mateixos diuen "post pandemic psychopfunk".

La nit continuarà amb les actuacions de PD Los Ángeles del Chirri i Mantik & Nophoo B2B Apari.

Redacció ripollet.cat - JS