Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba la 4a edició de la Ikigai Japan Week

Del 27 de juny a l'1 de juliol torna a celebrar-se la quarta edició de la Ikigai Japan Week, una cita que es consolida a Ripollet com a espai cultural i d'oci per a joves, vinculada a la cultura japonesa, el manga i l'anime.

Un any més, la cultura japonesa aterra a Ripollet amb les activitats de la Ikigai Japan Week, que enguany celebra la seva 4a edició. L'última setmana d'aquest mes, del 27 de juny a l'1 de juliol, es realitzaran diferents activitats amb el manga, l'anime i la tradició japonesa com a protagonistes. Organitzada per la Regidoria de Joventut i la Biblioteca Municipal, la Japan Week forma part de la programació cultural d'estiu Festiu! 2022, alhora que dóna continuïtat a les activitats que s'organitzen al llarg de l'any als dos equipaments municipals, la Biblioteca i el Kftó del Casal de Joves.

El programa d'activitats, que es reparteixen entre el Casal de Joves i la Biblioteca Municipal, inclou tallers de manga, de cuina japonesa, d'escriptura katakana i d'iniciació a la llengua japonesa. Dins de l'oferta d'actes també trobem la xerrada "Els Nobels del manga", amb l'especialista Oriol Estrada, (@capitanurias) divulgador català de la cultura japonesa especialitzat en manga i anime, i autor de diversos llibres com 501 manga que leer en espanyol i coordinador de continguts del Saló del Manga Barcelona. La Ikigai Japan Week es tancarà amb la projecció a la fresca de la pel·lícula La chica que saltaba a través del tiempo, a l'Espai Maria Aurèlia Capmany.

Totes les activitats són gratuïtes i adreçades a joves a partir de 12 anys. Per a les activitats organitzades a la Biblioteca Municipal podeu fer inscripció prèvia a biblioteca@ripollet.cat i @biblioripollet, i per a les activitats organitzades al Casal de Joves podeu fer la inscripció a joventut@ripollet.cat i @ripolletjove. El cinema del dia 1 de juliol no requereix inscripció prèvia.

Ikigai és un concepte japonès vinculat a la raó de viure, les coses importants a la vida, allò que ens fa aixecar al matí, el desig, l'amor i la felicitat.

NdP