Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba la 1a Setmana dels Drets Universals dels Infants

La Xarxa de la Primera Infància de Ripollet, amb el suport de Populus Labora, impulsaran més de 40 activitats, del 20 al 26 de novembre, amb la col·laboració de més de 30 entitats.

La Xarxa de la Primera Infància, amb el suport de Populus Labora, organitza la setmana del 20 al 26 de novembre la Setmana dels Drets Universals dels Infants (DUDI) amb més de 40 activitats específicament pensades per embarassades, nadons i infants de 0 a 6 anys i les seves famílies. En aquestes activitats, hi participaran més de 30 entitats i projectes de Ripollet, amb l'objectiu de visibilitzar la primera infància al municipi. Es tracta d'una proposta pionera a Ripollet amb la intenció d'impulsar més iniciatives al poble per a la primera infància, ja que sobretot dels 0 als 3 anys no hi ha gairebé oferta o està molt invisibilitzada. A més, també es buscarà donar a conèixer les activitats que ja s'ofereixen en aquests àmbits.

Es pot consultar el calendari complet de les activitats al programa oficial.

Qualsevol dubte és poden fer consultes a xarxaprimerainfancia@gmail.com i al perfil d'Instagram @xarxa.primerainfancia.ripollet.

Redacció ripollet.cat - DVT