Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba el +kTapes a Ripollet

El pròxim dissabte, 15 de juny, les pistes de l’ESBAR i la rambla de Sant Esteve acolliran una nova fira de comerç, tapes i música en directe.

El pròxim 15 de juny Ripollet acollirà una nova iniciativa de fira al carrer, per mostrar la varietat i qualitat del comerç i l’hostaleria locals, així com de la seva creativitat artística i musical. Es tracta del +kTapes!, un esdeveniment que es desenvoluparà el dissabte 15 de juny, a les pistes de l’Esbar i en el tram de la rambla de Sant Esteve, des de les 19 hores i fins a la mitjanit.

La fira està organitzada des de l’Ajuntament, a través de Ripollet Impulsa, amb el suport de l’Associació de venedors i Comerciants del Mercat Municipal, la Unió de Comerciants de Ripollet (UCR) i el Gremi d’Hostaleria i Turisme del Vallès Occidental Sud i Barcelonès. El +kTapes! comptarà amb un total de 19 parades d’establiments comercials i restauració, amb botigues de moda, llibres i artesania; parades d’alimentació, moda i la de Fundació Catalònia del Mercat Municipal, i negocis de restauració, pastisseria, vins i caves. Es tracta d’una oportunitat, no només de donar-se a conèixer i apropar-se a la ciutadania, sinó també de generar sinèrgies i col·laboracions entre els diferents sectors comercials de Ripollet.

A més d’ambientació musical, cap a les 21.30 h actuarà el grup local “Los Paraíso”. Es tracta del grup format l’estiu de 2020 per Daniel Martínez, Iván Rodríguez i Adrián Díaz, tres amics que ens oferiran la seva música de fusió, amb tocs de flamenc, rock o thrash metal. Després de publicar temes com ‘Búscame’, ‘No te quiero conocer’ o ‘Una canción alegre’, treballen per a publicar en breu el seu primer àlbum.

Redacció Ripollet.cat - NdP.