Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba el dia de Sant Jordi a Ripollet

Aquest 23 d'abril, el Sant Jordi a Ripollet tindrà el seu centre neuràlgic a la plaça Pere Quart.

El cartell del Sant Jordi 2024 a Ripollet.
El cartell del Sant Jordi 2024 a Ripollet

Un any més arriba el Sant Jordi a Ripollet i demà, 23 d'abril, el municipi es convertirà en un espai de cultura que tindrà el seu centre neuràlgic a la plaça de Pere Quart durant tot el dia.

Enguany, la tradicional activitat de promoció de la lectura, escriptura i la il·lustració arriba protagonitzada pels contes: el de la Caputxeta Vermella, els que es podran trobar a l’espai de la Biblioteca Municipal i a les paradetes, a l’Hora del Conte i a les tres exposicions temàtiques: “Dibuixem contes: La Caputxeta” i “Pròleg”, al Centre Cultural; i “Contes de guerra”, al CIP. La Caputxeta és el leitmotiv del cartell d’enguany i la protagonista de la nova l’exposició de producció local  dramatitzades i taller de cuina, entre altres.

El dia gran arribarà demà,  23 d’abril que, tot i caure en laborable, animarà la plaça de Pere Quart i l’entorn amb les tradicionals paradetes, la Carpa del Drac, la ràdio de cara al públic, amb el debut del nou programa "Temps de llibres" i espectacles a la plaça del Molí i el pati del Centre Cultural. Traça tampoc faltarà a la seva cita, amb la lectura de poemes al parc dels Mestres. 

Ja passat Sant Jordi, el darrer cap de setmana d’abril, Amics del Teatre ha programat un assaig obert de Després de la pluja al Centre Parroquial i el Centro Aragonés muntarà una cercavila i un concert de tunes.

Un any més, Ripollet celebrarà un Sant Jordi d’alt nivell, on no poden faltar les roses i llibres per a les nostres persones estimades i moltes obres i autors de Ripollet.

Consulta l'agenda d'actes de Sant Jordi aquí

Redacció Ripollet.cat - TM / DVT.