Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arrenquen les Nits d'Acústic 2023 de l'Estel amb un gran nivell musical i èxit de participació

L'esdeveniment, celebrat a l'espai Maria Aurèlia Capmany, té l'objectiu de donar visibilitat a artistes emergents del panorama musical local i dels pobles veïns, a més d'oferir una alternativa d'oci cultural a la ciutat. Aquestes Nits serveixen com a precedents de la Nit Jove, un esdeveniment a gran escala que l'Estel ha organitzat durant catorze edicions i que se celebra a finals de l'estiu.

ripollet-cul-nits-acustic-03-02-2023-2.jpg

El passat divendres, 3 de febrer, va tenir lloc la primera edició de les Nits d'Acústics del Centre d'Esplai l'Estel d'aquest curs 2023. Les Nits van començar a les 20.00 h, amb un sopar popular, que es va estendre durant tota la nit i va estar disponible fins al final de l'acte. A les 21.00 h, va obrir la banda barcelonina Salvation Inc., un grup musical format el maig del passat any 2022. Va portar una proposta musical emmarcada en gèneres com el prog rock o l'indie rock. El grup va interpretar alguna cançó de collita pròpia, com és el seu single The Holly Grail, i va versionar cançons d'altres grups com ara Dani California, dels Red Hot Chili Peppers o Umbrella, de Rihanna. Les Nits van continuar amb el grup Jester, procedents de Sant Andreu (Barcelona). La banda, que ja compta amb un EP al mercat (Retrovisiones), va oferir un concert ple de moments esbojarrats i divertits, amb baixades i pujades de l'escenari i alguna que d'altra broma entre els membres de la banda. Els de Sant Andreu també van versionar cançons d'altres artistes com Don't Look Back in Anger d'Oasis o Stand By d'Extremoduro.

Tot seguit, cap a les 23.00 h, va ser el torn de Vallès Muerto. Una conformació de tres cantants que combinen diferents estils com, per exemple, Demonic Trap o Pixel Pop. Els artistes van pujar a l'escenari, en primera instància, per fer una petita mostra de talent individual i després, per culminar l'actuació, van fer-ho en conjunt. El grup també va comptar amb una telonera, l'artista Kika, que va interpretar un parell dels seus temes abans que Vallès Muerto pugés a l'escenari.

A la mitjanit van finalitzar les actuacions de les bandes i es va donar pas als punxadiscos. El primer va ser DJ Uri Orante, que va oferir un ventall de gèneres musicals molt diversos: pop, techno, reggaeton... va estar sobre l'escenari fins a la 1.30 h. Després, va ser el torn de les PD Hada, que van acabar la nit fent ballar a tot el públic al ritme de reggaeton i pop nacional.

La festa va finalitzar cap a les 2.30 h amb un nombre d'assistents bastant elevat. Les següents Nits d'Acústics es faran esperar fins al pròxim mes de març, que seran la segona de les quatre edicions que l'entitat vol preparar per a aquest 2023.

Redacció ripollet.cat - CG

ripollet-cul-nits-acustic-03-02-2023-6.jpg