Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arrenca el projecte per cultivar a balcons i terrats

L'interès pel projecte "Terrats verds" ha superat totes les previsions de l'Associació Ripollet Natura, després de la bona acollida de la presentació de dimarts passat, al Centre Cultural; i que hagin exhaurit totes les places del taller per aprendre a fer un hort urbà, d'aquest dissabte, a Casa Natura. La iniciativa, que forma part del projecte Populus Labora - La Comunalitat de Ripollet, té per objectiu la promoció de l'horta urbana a balcons i terrats comunitaris i el cultiu i consum de productes ecològics.

ripollet-med-horts-urbans-08-02-2023-7.JPG

Inscripcions obertes

A la xerrada de dimarts, prop d'un centenar de persones van seguir atentament les explicacions d'Eloi Isern i Núria Soto, de l'Assocació Ripollet Natura, sobre el potencial de la iniciativa per a la creació des de minihorts urbans a balcons i cultius de bolets fins a l'aprofitament de terrats veïnals i de naus industrials. Quant a valors, s'abonen a l'economia social i solidària, la millora de l'entorn i la sensibilització pel medi ambient. La primera activitat arriba just aquest cap de setmana, amb el taller "Aprèn a crear un hort urbà", del qual ja no queden places. El programa comptarà amb més tallers de jardineria, visites a experiències en marxa, xerrades d'alimentació saludable i tallers de ioga en entorns naturals, a més de l'intercanvi d'experiències entre els participants i la promoció d'aquestes a través de les xarxes socials.

Per subscriure's al moviment "Terrats verds" cal contactar amb el whatsapp 646 273 290 i bé el correu de l'organització: agrupacioripolletnatura@gmail.com

Redacció ripollet.cat