Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arrenca el Festiu! 2023

El programa d’actes compta amb una trentena d'activitats el mes de juny, organitzades des del teixit associatiu local i des de diferents equipaments municipals. Els escenaris seran el pati del Centre Cultural, l'Espai M. Aurèlia Capmany i el pati de l'escola Enric Tatché i Pol, entre d'altres.

Aquest divendres, 2 de juny, dona el seu tret de sortida el Festiu! 2023, un programa d’activitats culturals impulsat des de l'Ajuntament de Ripollet, a través del departament de Cultura, que va néixer amb l’objectiu de portar una oferta cultural als carrers i places durant els mesos de juny i juliol. Una programació adreçada a tots els públics i amb una oferta ben variada. D’altra banda, el Festiu! ofereix a les entitats l’oportunitat de donar a conèixer i mostrar les seves activitats en un entorn públic.

Una trentena d’actes culturals

El Festiu! 2023 inclou prop d'una trentena d’activitats per al mes de juny. Aquestes es distribuiran en diferents espais, com ara el pati del Centre Cultural, l’espai M. Aurèlia Capmany i el pati de l’escola Enric Tatché, entre d’altres, amb la voluntat de descentralitzar les propostes pel municipi i aconseguir arribar al màxim de públic possible.

El programa Festiu! 2023 s'ha conformat amb les propostes presentades a través de la convocatòria que va fer l’Ajuntament i hi trobem activitats organitzades tant des del teixit associatiu local com des dels diferents equipaments municipals, com ara la Biblioteca Municipal, el CIP Molí d’en Rata o l'Arxiu Municipal, que s'incorpora al programa amb una jornada de portes obertes l'11 de juny, amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Arxius. El resultat és una programació cultural, familiar i juvenil, amb activitats que van des de concerts, cinema a la fresca i tardes de dansa i flamenc, fins a espectacles familiars o un itinerari guiat, entre d’altres.

A més, com és habitual, a finals del mes de juny, se celebrarà la setmana dedicada a la cultura japonesa, la Ikigai Japan Week, que organitza de manera conjunta la Biblioteca Municipal de Ripollet amb la Regidoria de Joventut i que enguany compta amb la col·laboració de les entitats RipoArt i Acció Fotogràfica Ripollet.

Redacció ripollet.cat - NdP