Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arrenca el Festiu! 2022 amb prop d'una trentena d'activitats

L'Ajuntament de Ripollet i el teixit associatiu local presenten des d'aquest cap de setmana una programació cultural, familiar i juvenil. Enguany s'ha fet una aposta per les activitats adreçada als joves, que podran gaudir de concerts, cinema, la Ikigai Japan Week o refrescants nits a la piscina.

Aquest cap de setmana, Ripollet dona el tret de sortida al Festiu! 2022, un programa d'espectacles que neix amb l'objectiu de portar la cultura als carrers i places durant els mesos de juny i juliol, especialment aquest any, en el qual la situació sanitària està més normalitzada. El Festiu! 2022 inclou prop d'una trentena d'activitats distribuïdes en diferents espais: el pati del Centre Cultural, l'Espai M. Aurèlia Capmany, el pati de l'escola Enric Tatché, el CIP Molí d'en Rata i el Poliesportiu, amb la voluntat de descentralitzar les propostes pel municipi i aconseguir arribar al màxim de públic possible.

El programa ha estat treballat de manera conjunta entre el teixit associatiu local i l'Ajuntament, i ofereix una programació cultural, familiar i juvenil, amb propostes que van des d'itineraris pels barris, concerts, cinema a la fresca, tardes de dansa i flamenc, i espectacles familiars, entre d'altres. A més, com és habitual, a finals del mes de juny, se celebrarà la setmana dedicada a la cultura japonesa, la Ikigai Japan Week, que organitza de manera conjunta la Biblioteca de Ripollet amb la regidoria de Joventut.

Nits d'estiu refrescants

A més de les activitats familiars, enguany s'ha volgut potenciar l'oferta per al públic jove. Així, com a novetat, els dies 8 i 29 de juliol, la piscina descoberta obrirà de 22 a 02 h, per tal que els joves de 16 a 25 anys puguin banyar-se i gaudir de la música de Djs joves locals. Es tracta d'una activitat gratuïta, que no requereix inscripció prèvia, tot i que l'aforament estarà limitat a 200 persones. El bar restarà obert, però no es vendran begudes alcohòliques.

D'altra banda, el Festiu! 2022 també inclou el programa d'exposicions que es podran veure als diferents equipaments culturals durant aquestes setmanes, com les exposicions dels tallers del Centre Cultural; la mostra "Creu Roja. 100 anys al teu costat", del CIP Molí d'en Rata; i l'exposició-joc itinerant "Faulari", a la Biblioteca Municipal.

NdP

Tot seguit, podeu consultar el programa d'activitats:

FESTIU_1.jpg

FESTIU_2.jpg

FESTIU_3_ok.jpg

FESTIU_4.jpg

FESTIU_5.jpg

FESTIU_6.jpg

FESTIU_7.jpg

FESTIU_8.jpg

FESTIU_9.jpg

FESTIU_10.jpg