Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arrenca el Carnaval a Ripollet

Aquest dimecres, 15 de febrer, el Carnaval a Ripollet dóna el seu tret de sortida amb la penjada del Cabraboc al balcó de Ripollet Ràdio, a Cal Teixell. El plat fort arribarà aquest dissabte, 18 de febrer, amb la Rua de Carnaval pels carrers de la ciutat, ja sense cap mena de restricció sanitària.

Sota el lema #CarnavalViu, la disbauxa del Carnestoltes tornarà a estendre's aquesta setmana pels carrers de Ripollet, enguany ja sense cap restricció per la COVID-19. Així doncs, es reprenen amb normalitat la tradicional Rua, el Carnaval infantil i el Ball Jove. Com marca la tradició, el Carnaval arrencarà aquest dimecres, 15 de febrer, a partir de les 18.30 h, amb la penjada del Cabraboc al balcó de Cal Teixell (Casal de Joves-Ripollet Ràdio), a càrrec de Diables i Gitanes de Ripollet.

La celebració es desenvoluparà completament a peu de la rambla de Sant Jordi, incloent-hi la tabalada, les danses del Cabraboc, la representació de "La llegenda del vell i la vella" i la presència del Xarlatà. Serà el tret de sortida d'una setmana de disbauxa, que torna després de dos anys amb restriccions sanitàries a causa de la pandèmia.

Divendres, 17 de febrer, la festa continuarà amb el Carnaval infantil, amb un espectacle familiar, a les 17 hores, que enguany es trasllada a la plaça de Joan Abad, davant el Pavelló Municipal Joan Creus i, seguidament, hi haurà Ball Jove amb punxadiscos.

Rua de Carnaval

El plat fort del Carnestoltes arriba dissabte, 18 de febrer, amb l'esperada Rua de Carnaval, que comptarà amb la participació d'un total de 15 comparses i prop de 1.000 participants, acompanyats de Diables i de la Banda de Música de la Societat Coral "El Vallès". La plantada de les comparses està prevista a les 17 hores al carrer Sarrià de Ter i, des d'allà, sortirà cap a les 17.30 h i recorrerà les rambles de Sant Jordi, Sant Esteve, Pinetons i fins al parc de Gassó Vargas.

Però la gresca no s'acabarà aquí, sinó que continuarà a les 23 hores amb una festa per al públic jove, amb punxadiscos i animació, a la plaça de Joan Abad. Els assistents hauran d'acreditar la seva edat amb el DNI i els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats d'un dels progenitors o un adult autoritzat (el formulari es pot descarregar al perfil d'Instagram @ripolletjove).

Finalment, el Carnaval es replegarà dimecres, 22 de febrer, amb la Despenjada del Cabraboc (18.30 h), deixant enrere una setmana de diversió, especialment per als joves, famílies amb infants i les comparses, que han estat setmanes preparant-se.