Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ariadna Arnau i Carmen Domingo, del CTT Ripollet, entre les jugadores més prometedores del tenis taula català

Les dues competidores del CTT Ripollet estan concentrades al CAR Sant Cugat en un grup de les 20 promeses més importants d'aquest esport a Catalunya

D'esquerra a dreta, les jugadores del CTT Ripollet Ariadna Arnau, Ainoa Caparrós i Carmen Domingo..
D'esquerra a dreta, les jugadores del CTT Ripollet Ariadna Arnau, Ainoa Caparrós i Carmen Domingo.

Arriben notícies molt positives per a l'esport local de Ripollet i és que, Ariadna Arnau i Carmen Domingo han estat  concentrades al CAR Sant Cugat en una preselecció que es fa des de la Federació Catalana i on són convocades les millors promeses del tenis taula català.

Més en concet, han convocat als 20 esportistes que consideren millors i més prometedors de Catalunya, i n'hi ha dos del Club Tennis Taula de Ripollet.

CTT.jpg

Els 20 convocats per la FCTT entre els quals estan les dues competidores de Ripollet. Foto: FCTT

Dues grans competidores de tenis taula

Aquesta convocatòria de les dues jugadores de Ripollet ve precedida de grans actuacions en els últims mesos que en última instància els han donat aquesta recompensa i èxit.

Ariadna Arnau, que encara competeix en  categoria benjamí, va participar aquest mateix any a la competició Top Estatal jóvenes 2023, que va reunir el 6 i 7 de maig, a les 8 millors jugadores d'Espanya en cada categoria. En aquesta mateixa línia, es va alçar amb una medalla de plata en el campionat d'Espanya en categoria benjamí.

D'altra banda, Carmen Domingo, en categoria aleví, també ha aconseguit grans fites abans d'aquesta convocatòria i també va participar en la competició Top Estatal Jóvenes 2023. Uns mesos abans, va aconseguir dues plates i un bronze al Campionat de Catalunya i també 3 bronzes al Campionat d'Espanya aleví.

Redacció: Ripollet.cat - DVT