Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte se celebra una Jornada participativa sobre la Festa Major 2022 per a entitats i associacions

La Comissió de la Festa Major organitza aquest dissabte, 12 de febrer, una Jornada participativa sobre la Festa Major d'aquest any, que tindrà lloc els dies 26, 27, 28 i 29 d'agost de 2022.

La Comissió de la Festa Major convoca a totes les entitats locals, associacions de veïnes i veïns i agents educatius a reflexionar sobre la festa gran de Ripollet, seguint el model que ja es va impulsar l'any 2017. Després d'una Festa Major atípica que es va viure l'any passat, marcada per la situació pandèmica, l'objectiu és treballar entorn dels eixos que han marcat el procés de treball d'aquests últims anys: participació, descentralització, diversificació d'ofertes, arrelament al territori, inclusió, lliure de violències i responsable amb el medi ambient.

En aquest sentit, la Jornada consistirà en una dinàmica amb 3 grups de treball on es plantejaran les següents preguntes: Què cal continuar fent? Què cal fer de nou? I què cal fer diferent? L'objectiu és recollir l'opinió de totes les entitats sobre el conjunt de la Festa Major, augmentar la participació, donar a conèixer la forma de treballar de la Comissió, afavorir les sinergies entre els diferents agents implicats i repensar alguns aspectes. Les conclusions es recolliran en un document de treball que servirà com a punt de partida per elaborar el programa d'actes.

La trobada tindrà lloc aquest pròxim dissabte, 12 de febrer, d'11 h a 13.30 h, al Centre Cultural. Per participar només cal escriure un correu electrònic a cultura@ripollet.cat o bé adreçar-se al Centre Cultural.

D'altra banda, s'ha fet una crida a la ciutadania a títol individual que hi vulgui participar, en el marc de les diferents subcomissions que hi ha constituïdes: la vinya, infantil i juvenil.

NdP