Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dijous, 2 de novembre, s'habiliten les millores en el servei de recollida de residus

S'incrementa a tres dies la recollida selectiva d'envasos, dos dies per al paper i cartró i un dia per al rebuig. A més, s’augmenta el nombre de contenidors i es tancaran els d'orgànica i de resta als barris de Can Mas, Maragall, Tiana i Pont Vell.

Aquest dijous, 2 de novembre, comencen a implementar-se les millores en el servei de recollida selectiva de residus a Ripollet. Els darrers dies ja s'ha informat mitjançant cartelleria a les comunitats de propietaris, així com a través de l'enviament d'una carta a cada domicili, que conté l'imant amb els nous dies de recollida de cada zona.

El sector 1-Centre és el primer on es comencen a fer els tres dies de recollida d'envasos, dos de paper i cartró i un de rebuig, tal com es farà també en el sector 3-Pinetons, a partir de divendres. En aquestes dues zones, s'incrementarà el nombre de bústies de tèxtil sanitari i s'incorporaran dues noves zones d'emergència.

A la zona 2 i 4 (Can Mas, Maragall, Tiana i Pont Vell), s'incrementarà el nombre de contenidors i es tancaran els contenidors d'orgànica i de resta. Les persones que encara no tinguin la targeta, poden dirigir-se a l'oficina del Mercat Municipal o als punts habilitats. Per a més informació, podeu visitar aquest enllaç.

Redacció ripollet.cat - NdP

ANUNCI.png

zona centre.jpeg

zona pinetons.jpeg