Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nadal i Sant Esteve a Ripollet

A més del Quinto de Nadal de Diables de Ripollet també podrem gaudir de propostes culturals com el concert de la Societat Coral “El Vallès” i els “Pastorets”.

Representació dels "Pastorets" al Centre Parroquial.
Representació dels "Pastorets" al Centre Parroquial

Aquest cap de setmana arriba Nadal, una de les dates més esperades de l’any. Divendres a la tarda la banda de la Societat Coral “El Vallès” començarà a posar l’ambient nadalenc a la rambla de Sant jordi amb un concert. Aquest acte anirà acompanyat de les paradetes al Centre Cultural, el Mercat Municipal i a l’arbre de Nadal de la plaça de Pere Quart.

Diumenge, dia de Nadal, a partir de les 21 h i també dilluns, dia de Sant Esteve, a partir de les 18 h, es celebraran dues noves edicions del tradicional i divertit Quinto organitzat per Diables de Ripollet.

Aquest cap de setmana tant especial acabarà dilluns a partir de les 19 h, amb una nova representació dels “Pastorets” al Centre Parroquial per part dels Amics del Teatre. De fet, hi haurà una funció extra dels "Pastorets" el dia 7 de gener a les 18 h a causa de la gran demanda que ha tingut.

MM